lauantai 8. maaliskuuta 2014

Henkilökunnan virkistyspäivällä

Pääsimme mukaan koko päivän venereissulle henkilökunnan virkistyspäivään, mikä oli sangen hauskaa! Jollain tasolla meidät rinnastetaan sukellusammattilaisiin, sillä saamme mm. sukelluksista alennusta, koska meillä on DM-tutkinnot. Mukana virkistyspäivässä oli henkilökunta omistajan kahdesta yrityksestä: Moskito Diving -sukelluskoulusta ja Anna's-ravintolasta. Omistaja on thaimaalainen nainen, jonka itävaltalainen mies ja tytär menehtyivät tsunamissa, ja joka kaikesta huolimatta jatkoi firmojen pyörittämistä.


Ilmassa oli iloisen kevätretken tuntua, kun mukaan pakattiin hurja määrä herkullista ruokaa sekä sukellustavarat. Molemmat firmat olivat päivän suljettuina. Sukellushenkilökunta oli innoissaan, sillä kerrankin he pääsivät sukeltamaan ilman asiakkaita vähän erilaisiin kohteisiin. Suuntasimme nimittäin koko päivän retkelle ja sukelluskohteet sijaitsivat normaaleja kohteita kauempana. Ravintolan henkilökunta sai mahdollisuuden kokeilla snorkkelointia ja sukeltamista, joten he olivat myös innoissaan. Ja toki innoissamme olimme myös me, kun pääsimme mukaan näin mukavan päivän viettoon. Vastaavia retkipäiviä järjestetään kuulema vain kerran vuodessa.
Pinnan alta löytyi monenlaista kiinnostavaa katseltavaa.

Päivä oli kaikin puolin mukava ja onnistunut. Uusien lokikirjojemme viisaus oli: "A bad day of diving is better than a good day at work."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti